Getting My Лъчезар Динев To Work



Самият господин Стоилов подсказа, че с тази възможност за лично обяснение непрекъснато се злоупотребява, първо.

This text presents a name for the shape control so consumers are able to comprehend its intent and can come to a decision what to insert or select.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: Уважаеми колеги, Вие имате възможност да отправите реплика и да заявите… (Реплики: „Времето, времето!“)

„Закон за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност”.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (нечленуващ в ПГ): Уважаеми господин Председател, уважаеми колеги! Това са две предложения за промяна в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, внесени преди година и половина, така че и дума не може да става за някаква форма на реклама или кампания, както чувам в момента да се подхвърля от залата.

- един въпрос от народния представител Манол Генов към министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова; - едно питане от народния представител Слави Бинев към министъра на икономиката Божидар Лукарски;

ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ: Да, вероятно лъже, но този господин това прави, тоест неговата роля тук е да развива единствено и само популизъм и, дай Боже, България да get more info не бъде споходена никога с това зло – такъв като този да стане някога президент на тази държава. Благодаря за вниманието. (Ръкопляскания от ГЕРБ и ПФ.)

Брат Динев официално със Соня на купона за третия сезон на „Под прикритие“

Правя Ви забележка да си седнете на мястото! Отстранявам Ви от пленарната зала!

ЕМИЛ ДИМИТРОВ (ПФ): Благодаря, уважаеми господин Председател!

Рушен Мехмед Риза - отсъства Руслан Здравков Тошев - тук

Самодейци от Приморско подариха празничен концерт за Рождество Христово Танцьорите и певците от ФА „Приморско“, групата за стари градски песни „Морска звезда“ и съставът за руски песни “Берьозка“, ръководени от Христо Йорданов, представиха своя богат репертоар

Какво ни се предлага с това изменение? Сегашният текст на нашия правилник гласи следното: „народният представител има право на лично обяснение до две минути след като в изказване в пленарно заседание е засегнат лично или поименно“.

АНГЕЛ НАЙДЕНОВ: Да. (Шум и реплики от ГЕРБ. Реплика от народния представител Станислав Иванов.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *